Munkaidö nyílvántartó rendszer - Licensszerződés - DEMÓ VERZIÓ
EMU - munkaidő nyilvántartó program


LICENCSZERZŐDÉS


A LICENC TERJEDELME:
A szoftverre és a dokumentációra vonatkozó szerzői jogok a Virtuarium Kft. kizárólagos tulajdonában maradnak. A Virtuarium Kft semmilyen körülmények között nem köteles a forráskódokat is közölni.

Jelen licencszerződés az alábbi jogokat biztosítja Önnek: Jogosult a SZOFTVER egy példányát a SZÁMÍTÓGÉPRE telepíteni és azon használni. Ön jogosult egyetlen biztonsági másolatot készíteni a SZOFTVERTERMÉKRŐL. A biztonsági másolat kizárólag tárolási célokra használható.

Szoftver átruházása:
A SZOFTVERT nem veheti, illetve nem adhatja kölcsön, bérbe vagy haszonbérbe. E szoftver forgalmazása és eladása kizárólag az eredeti vásárló használatára szolgál. Jogosult a jelen licencszerződés alapján Önt megillető összes jogot másra végleges jelleggel átruházni, ha az átruházás során Ön átadja a SZOFTVER összes másolatát, a SZOFTVER összes alkotórészét, az írásos anyagokat, az összes frissítést, jelen licencszerződést, és az átvevő elfogadja jelen licencszerződés feltételeit. Amennyiben a SZOFTVERTERMÉK frissítés, a SZOFTVERTERMÉK összes előző változatát kötelező az átruházáskor átadni.

Minden szoftverre kiterjedően tilos:
- módosítani, lefordítani, részeket és forrásokat felhasználni, átírni valamint más alkalmazást készíteni e szoftver alapján; - védjegyeket törölni vagy megváltoztatni, jogi hivatkozásokat és jegyzeteket módosítani, szimbólumokat és cimkéket törölni vagy módosítani a szoftverben és másolataiban.

KÖTELEZETTSÉGEK KORLÁTOZÁSA.
Semmilyen feltételek között nem tehető felelőssé a licenszelő, annak szállítói vagy viszonteladói Ön vagy bárki más felé bármilyen indirekt, speciális, alkalmi vagy többszöri károsodásért semmilyen eszközben, beleértve a hírnévvesztést, munka leállást, számítógép meghibásodást, hibás működést, vagy bámilyen más üzleti meghibásodást vagy hibát. Semmilyen esetben nem terheli kötelezettség a licenszelőt még akkor sem, ha harmadik féltől származó eszköz, illetve alkalmazás integrációjakor lépett fel a hiba.

Minden jog fenntartva. 2012. Virtuarium Informatika Baja. A vevőnek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy mindazok, akik kapcsolatba kerülnek az általa vásárolt szoftverrel, tartsák be jelen szerződés kikötéseit és feltételeit.

A megvásárolt program installálásainak a száma nincs korlátozva. A SZOFTVERTERMÉK / SCRIPT másolásvédelmet tartalmaz.

A szerződő felek vitás esetben elismerik a Bajai Városi Bíróság illetékességét.

A DEMO VERZIÓ A DEMO verzió korlátozásokat tartalmaz az adatbevitelek számát illetően. A DEMO verzió szabadon terjeszthető. A DEMO webes felületen szabadon használható.

Virtuarium Informatika Kft. Baja
6500 Baja, Kölcsey F. u. 23/12.
E-mail: info@virtuarium.hu
WEB: http://www.linlib.hu, http://www.virtuarium.hu
Tel: 06 20 236-8400
<< Vissza a demóhoz <<
<< Vissza a főoldalra <<